diumenge, 23 d’octubre del 2016

Tutors TIC

Aquest matí hem començat el nou projecte d'escola "Tutors TIC". Els nens i nenes de segon han pujat a la nostra aula i ens hem organitzat per parelles compartint una tablet.
Aquest projecte pretén organitzar activitats, relacionades amb les diferets àrees, utilitzant la tablet (entre d'altres recursos) com a eina d'aprenentatge i d'interacció entre alumnes dels dos cursos. La proposta dóna un paper rellevant als alumnes de sisè  on, cada nen haurà de crear documents i activitats (ex. escriure contes, notes, poesies, etd adequades a l'edat) per després compartir-la amb el nen/a de segon amb el que treballarà durant tot el curs (lectura, creació de documents conjuts, petits projectes...)
A partir d'ara, els nens de segon es trobaran amb el seu tutor TIC, cada quinze dies en diferents espais de l'escola: aules de sisè, aules de segon, pati de l'escola, sortides per l'entorn...
Amb aquest tipus d'activitats, no només els més petits es veuen beneficiats per l'ajuda i la guia dels més grans sinó que, els alumnes de sisè, també adquiereixen un paper protagonista creant textos, activitats, muntatges audiovisuals... per els més petits.
Aquí teniu les imatges d'aquesta primera trobada TTT:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada