dimecres, 13 de gener del 2016

Un paquet de galetes

Una noia estava esperant el seu vol en una sala d’espera d’un gran aeroport. Com que havia d’esperar molta estona, va decidir comprar un llibre i també un paquet de galetes.
Va asseure’s en una sala de l’aeroport per a poder descansar i llegir en pau, i va deixar les seves coses al seient del costat. Deixant aquest seient entre mig, va asseure’s un home que va obrir una revista i va començar a llegir.
Al cap d’una estona a la noia li va agafar gana, va obrir les galetes que tenia al seient del costat, i va començar a menjar.
Quan ella va agafar la primera, l’home també en va agafar una. Ella es va sentir indignada, però no va dir res. Només va pensar: “Que descarat! Si jo fos més valenta, fins i tot li donaria una bufetada per a que no se n’oblidi mai”.
Cada cop que ella agafava una galeta, l’home també n’agafava una.
Allò la indignava tant que no aconseguia concentrar-se ni reaccionar.
Quan quedava només una galeta, va pensar: “què farà ara aquest aprofitat?”
Aleshores, l’home va partir la última galeta i en va deixar mitja per a ella.
Ah, no! Allò li va semblar massa! Es va posar a rebufar de ràbia. Va tancar el seu llibre, va recollir les seves coses i va marxar cap al sector d’embarcament…
Quan va asseure’s a l’interior de l’avió, va mirar dins la seva bossa i per la seva sorpresa, allà estava el seu paquet de galetes, intacte, tancat!
Va sentir tanta vergonya!
Només aleshores es va adonar de quan equivocada estava. Havia oblidat que les seves galetes estaven guardades dins la seva bossa! Ja no era temps ni tenia possibilitats per a donar explicacions o demanar disculpes. Però sí per a raonar:
Quantes vegades a la nostra vida traiem conclusions, quan hauríem d’observar millor? Quantes coses no són exactament com pensem sobre les persones?


(extret d'Internet)

6 comentaris:

  1. Ho que em llegit aquest damati magradat molt i es molt xula m'agrada llegir coses d'aquestes petons Manoli de la teva alumna Alba que t'estima amb bojeriaa

    ResponElimina
  2. Ets un solete, Alba!!
    Molts petons a tu també.
    Quina sort tenir-te com a alumna... Jo t'estimo més!

    ResponElimina
  3. Ey!.Hola Manoli i classe...a mi aquesta història m'encanta pero la meva mare m'ho va explicar abans... I ara vaig a fer el resum a el Ofice aquest...bueno el que vull dir és que TOTS els contes que poses MOLEN MOLT.



    BYE!!! Sandra :) ;)

    ResponElimina
  4. Hola sóc el Bryan.
    Una noia estava esperant el seu avió i estava molta estona esperant i va anar a comprar galetes i un llibre.Va deixar les seves coses al seient del costat, va agafar l'última galeta el noi i la parteix per la meitat.Quan va anar a l'avió i es va sentar al seient, va obrir el bolso i estaven les galetes tancades intactes ja no podia baixar per demanar-li perdo a el noi

    .VISCA MINECRAFT I 5eb

    ResponElimina
  5. Aquest conte es tracta d'una noia que te gana, compra un llibre. Deixa les coses al seu costat i un senyor es senta al costat de les coses.La noia obre les galetes i agafa una el home una altre i aixi successivament, quan quedava una l'home la va partir per la meitat, la noia indignada va anar cap a l'avio. Quan va obrir la bossa estaven les galetes. Quantes vegades a la nostra vida traiem conclusions, quan hauríem d’observar millor? Quantes coses no són exactament com pensem sobre les persones?

    ResponElimina
  6. UN PAQUET DE GALETES
    -Aquesta historia de d'una noia que va a un aerport. Estava esparan un vol.La noia es va comprar un llibre i un paquet de galetes,i les va deixar a la seva bossa per quan tingues gana.La noia es va senta a un seient i al costat va deixar la seva bossa i va agafar el seu llibre per llegir.Després va vindre un noi i es va senta i ell com tenia un altre paquet de galetes va deixar al costat on la noia tenia el seu paquet de galets ell va deixar el seu.A la noia li va entrar gana i va agafar el paquet de galetes.Al noi també li va entrar gana i va agafar galetes. Cada vegada que agafava una galeta ell agafava un altre i quan quedava una la noia va pensar ara que fara aquest descarat i va agafar la ultima galeta i la va partir per la meitat i la noia li anava a donar una bofetada però no li va donar.Ella s'hen va anar per pujar al avio i quan es va seure va agafar el seu llibre i va veure que el seu paquet de galetes estava al bolso i a ella li va caure la cara de vergonya.Però l'avio ja havia enlairat i ja no li va poder demanar perdo..A mi tambè em faria vergonya perquè si tu creus que es un maladucat sense tenir proves i que menos mal que no li va fer la bofetada. A mi mai m'ha passat i espero que no em passi.M'agradat molt aquesta historia. FI.Fet per LA TEVA ALUMNA ALBA MORÓN FUNCASTA

    ResponElimina